İZMİR / BUCA - Atatürk Ortaokulu

ATA'dan ANA'ya KOŞUSU

Karşıyaka Belediyesi tarafından bu yıl 28. kez düzenlenen 'Ata'dan Ana'ya Saygı Koşusu'na Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıl dönümü dolayısıyla gerçekleşen geleneksel koşuya 1.750 başvuru yapıldı.Sınırlı kontenjan açılan koşu yoğun ilgiyle karşılandı. Her yaştan yüzlerce Atatürk sevdalısını bir araya getiren Ata'dan Ana'ya Saygı Koşusu 13 Kasım pazar sabahı gerçekleşti. Saat 08.30'da Anayasa Meydanı'nda ısınma için bir araya gelen katılımcılar, 09.00'da başlayan koşuda toplam 4 kilometrelik mesafeyi koşarak Zübeyde Hanım Anıt Kabri'ne ulaştı.Koşuda Okulumuz öğrencisi Hira İKİZEK 3.olarak büyük başarı elde etmiştir.Başta ailesini emeği geçenleri ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Gülşen hanımı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

13-11-2022

Yayın: 13.11.2022 - Güncelleme: 13.11.2022 14:09 - Görüntülenme: 147