İZMİR / BUCA - Atatürk Ortaokulu

Atatürk Ortaokulu

GÖKSU MAH. 649/11 SK. ATATÜRK ORTAOKULU BLOK NO: 1 BUCA / İZMİR
Vizyon
Değişen ve bütünleşen dünyamıza uyum sağlayabilmek için gerekli davranış ve donanıma sahip, yaşadıkları toplumun sorunlarına duyarlı, sorumluluk alan ve sorumlulukları doğrultusunda yetki ve inisiyatifkullanan fikir ve hareketleri ile öncülük eden bireyler yetiştirebilmek amacıyla teknolojik donanımları bünyesinde tamamlamış, demokratik bir eğitim ortamı sağlamış, sevginin ışığı altında ilerleyen, sorumlulukları paylaşan, çevreye örnek olan bir kurum olmaktır.
Misyon
Öğrenci ve öğretmenlerimize; Atatürk ilke ve İnkılâpları ile donanmış, kendi gücüne güvenen, çevreleri ile barışık uyumlu, araştırmacı ruhu gelişmiş, çağın teknolojisini öğrenme ve öğretmeyi kendine amaç edinmiş, 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak, onları geleceğin başarılı insanları olarak yetiştirmek için varız.
Öğretim Şekli :İkili öğretim
07.40-19.20
doğal gaz
Ulaşım
74 ve 484 nolu otobüsler okul önünden geçmektedir, izban inkılap durağı ise 50 mt mesafededir
Göksu Mahallesi
İl merkezine 6 km, ilçe merkezine 2 km mesafederi.