İZMİR / BUCA - Atatürk Ortaokulu

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı ve Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 100. yılını gurur ve coşkuyla kutladık.

Ekm

7-22 Ekim Kodlama Haftasında öğrencilerimizle Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl temalı etkinlikler yaptık.

Ekm

Okulumuzda 10/10/2023 Salı günü kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Ekm

7-22 Ekim Kodlama Haftası'nda "Türkiye Cumhuriyeti'nin Yüzüncü Yılı"nı kutluyoruz.

Nis

İlçemizde 26.04.2023 tarihinde yapılan DART Turnuvasında okulumuz öğrencileri Erkekler kategorisinde 1. Kızlar kategorisinde 2. olmuştur.Öğrencilerimize ödülleri Okul Müdürümüz Aytaç ÇAPKIN Bey tarafından takdim edilmiştir.Başta öğrencilerimiz olmak üzere Dart Öğretmenimiz Dorukhan KALYONCU ve Beden Eğitimi Öğretmenlerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Nis

Öğrencilerimizden 1500 M. Koşu yarışında Azra ERYİĞİT İzmir 3.'sü, gülle atma müsabakasında Ömer Habdat İzmir 3.'sü, yüksek atlama müsabakasında Ömer HATTAB İzmir 2.'si, Berrin AKTAN cirit atma müsabakasında İzmir 3.'sü oldular.

Nis

27/28/29-03-2023 Tarihinde İlimizde düzenlenen Masa Tenisi turnuvasında dereceye giren öğrencilerimize Okul Müdürümüz Sayın Aytaç ÇAPKIN tarafından ödüller verilmiştir.Başta Beden Eğitimi Öğretmenimiz Nilay YÖNLÜER olmak üzere öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik ederiz.